Kategorier
Bloggen

Sådan Beat the Poker Bad Beats

For dem, der ikke ved, hvad en “Bad Beat” er, er det poker sigt for en hånd, hvor hvad der synes at være stærke kort alligevel taber. Det sker normalt, når en spiller satser klart stærkere hånd, og ved at gøre det han lidt et stort tab i hånden.

Alle er modtagelige for denne dårlige beats, uanset om du spiller online poker, eller du er en af dem, der nyder at gå til en rigtig casino for at spille, har du ingen undskyldning, men at beskæftige sig med det.

Poker dårlige beats er en del af dagens spil poker så meget som vi hader at indrømme det. Du har ikke været involveret i mange puljer, eller du spiller alt for konservativt, hvis du ikke har oplevet et dårligt beat ved pokerbordet.

Følelsen af vrede og frustration er, hvad en pokerspiller føler efter at have tabt en hånd. Hvis du vil holde fokus på spillet og sørge for, at du ikke bliver distraheret af den frustration, du måske føler rundt om bordet, her er nogle tip, du kan følge for at sikre, at den næste hånd, du spiller, er god.

Følg teoriens regel først

Nogle af jer tror måske, at dette er dit ultimative hemmelige våben til at få poker dårlige beats – det faktum, at du ikke kan forudsige, hvilke kort du vil blive behandlet gør dig mindre tilbøjelige til at få uheldig. Selv om det er rigtigt, at du ikke altid kan forudsige, hvad der vil komme ned, der er en anden teori, som du kan bruge til din fordel i at gøre dit spil poker meget bedre.

Teorien kaldes “trinvis progression af poker hænder teori” og dybest set hedder det, at når du får en hånd som AA eller KK du skal spille din hånd lidt mere aggressivt og måske endda gøre et par små indsatser for at “gentage” poker hånd. På denne måde vil du i det mindste have en chance for at vinde en større pulje, hvis du rent faktisk rammer en vinder.

Denne tilføjelse til din poker strategi kan være ganske gavnligt, især hvis du er i begyndelsen af en poker session forsøger at få en fornemmelse af spillet. Som din poker erfaring vil vokse, vil du bruge denne strategi mere og mere og se, hvor meget det kan hjælpe dig i en rødglødende pokerspil.

Tag tilføjelsesprogrammerne

De bedste tilføjelser til din Texas Hold’em poker strategi er den solide poker add-ons som beboerne call box, ottekant hjørner, den bevogtede flush og theermans filippinske stud. Du kan ikke have en vellykket pokerspil uden gode solide poker add-ons. Ved at have disse i dit spil, kan du begrænse mængden af hænder, du får, der skal forbedres ved at se flops. Du vil også opdage, at ved at have disse i dit spil, er du opmærksom på, hvad din sande starthånd kunne være, og du kan tage nogle beregnede risici i at gøre dit spil i stedet for at spille frygtsomt, fordi du er bange for at miste en hånd.

Der er store add-ons til poker strategi, der vil hjælpe dig med at lære at formulere din egen strategi samt lære at gøre brug af de oplysninger, som andre spillere giver dig. Udnyt, hvad du kan, da der er masser af poker strategi værktøjer online, der vil hjælpe dig med at forbedre dit spil.

Skriv et svar