Kategorier
Karriere

Lydbøger gratis – Er der virkelig en app til det?

Hvorfor skal lydbøger være gratis? Lydbøger er en fantastisk mulighed for at hjælpe dig med at slappe af og lette stress. Du finder tusindvis af lydbøger at vælge imellem. De er også nemme at lytte til og kan få dig til at føle dig mere afslappet end at lytte til normale lydbøger.

Den første lydbog jeg fandt var gratis, og jeg hentede den med det samme. Stephen King var forfatter. Jeg blev straks transporteret til et andet sted på få sekunder. Det var et sted, der føltes ægte og forbundet med mig. Jeg vidste, det ville være en fantastisk lydressource at tilføje mit digitale bibliotek.

Da jeg havde brug for et hurtigt løft, kontrollerede jeg de gratis lydbøger på Spotify. Overraskende nok er hundredvis af lydbøger tilgængelige gratis lige i øjeblikket. Ikke kun det, men nogle af disse var uhørt titler for læserne. Jeg har tilføjet dem som en ny titel til min stadigt voksende samling af titler til at lytte, mens jeg var væk.

Det er den samme udfordring, jeg står over for i fortiden, da jeg venter på mine børn til at afslutte skolen, så de kan starte i skole igen. Hvad skal jeg gøre? Mens jeg venter, spiller min iPod lydbøger. Men det gør det endnu sværere for mig at passe ind i lydbog lytte til min dag. I stedet downloadede jeg Spotifys lydbøger gratis.

Når jeg er færdig med at lytte, går jeg tilbage til hjemmesiden og downloader lydbøgerne gratis som fx det gyldne bur lydbog. Nu er jeg klar til næste kapitel med mit program. Det er et vidunderligt værktøj, som jeg bruger hver dag til at lære mere om historie og teknologi. Det er noget, jeg virkelig elsker, selvom jeg ikke bruger det i overdrive. Det er en fantastisk app.

Du kan få adgang til lydbøger ved hjælp af den gratis Spotify-applikation ved at klikke på linket nedenfor. Du kan også lære, hvor du kan købe lignende offentligt tilgængelige lydbøger på Librivox hjemmeside. Librivox-webstedet tilbyder bøger og e-bøger, som du kan købe til personlig brug. Der er et bredt udvalg af klassiske og moderne bøger samt populære moderne forfattere som James Patterson. Librivox’s bestseller er Overdrive, som de også tilbyder Ready For TV Shows samt film og musikfiler.