Kategorier
Artikler

Her er nogle retningslinjer for, hvordan man ser smuk og forhøjet.

Kvinder har to hovedproblemer: de er enten for høje (eller for korte) og derfor for meget vægt på anklerne og for lidt på skuldrene.

Selv den mest velmenende person kunne se lidt ude af proportioner i tøj, de vælger.

Der er et par ting, du kan gøre for at fremstå højere, at du rent faktisk er.

1. Vær opmærksom på lodrette linjer. Du vil se højere ud, hvis dit tøj har meget lodrette linjer. Forskellen er tydelig, hvis tøj bæres med lodrette linjer, der strækker sig fra toppen af dit hoved til dine ankler.

2. Din krop vil se kortere, hvis du har et par lodrette linjer. Hvis du har mere end tre vandrette linjer over knæene, vil du få dig selv til at fremstå kortere end hvad du er.

3. Bælter vil hjælpe dig med at fremstå højere ved at henlede opmærksomheden væk fra din talje.

4. Se højere ud, når du bærer mørke farver og skjorter med lodrette striber.

5. Undgå at bære vandrette linjer over knæene.

6. Undgå at bære tykke soled sko. De vil få dig til at se kortere ud og reducere din højde.

7. Se højere ud ved at bære tofarvede farver, især i tweed og andre greens.

8. Stiettos ser godt ud på høje mennesker.

9. Din højde er lige så vigtig som din kropsform. Din højde er ikke vigtig. At føle sig usikker vil kun få dig til at se kortere ud. Fokuser på det tøj og tilbehør, der passer bedst til din krop. Det rigtige tøj kan få dig til at se højere ud. Hvis du ønsker at øge din højde, vil alle øjne være på dine skuldre.

10. Din højde bestemmer IKKE din sociale status.

Online tøj kan få dig til at føle dig højere og selvsikker, uanset din højde. Bare gør din forskning for at finde den bedste forhandler for dig. Hvis du er ekstremt høj og har problemer med din højde, kan du være i stand til at gå direkte til en modedesigner eller reklamebureauer, der bærer højere versioner.

Ikke alene er det vigtigt at se højere ud, men på grund af det faktum, at det rigtige tøj kan hjælpe dig med at se selvsikker, stilfuld og mere attraktiv ud. Hvis du ikke kan lære at gå korrekt, er det allerede en big deal.

Din hals, dit bryst område, dine ben, og din torso er alle vigtige for at skabe illusionen af højden. Iført lodrette linjer vil gøre kroppen synes større. Ved at overveje din højde, mens dressing, kan du skabe en illusion af højde. Dine øjne vil blive mere behagelige, og din højde vil synes at være ønskeligt.

Ved at gøre dette, vil du blive betragtet højere, tyndere og mere ønskeligt.

Lodrette linjer har altid været anset for at være et kraftfuldt værktøj til at designe stilfuldt tøj. De kan være slankende og velskabte, hvilket kan skabe en indbydende følelse. Lodrette striber er en fantastisk måde at føle sig velkommen i et rum. Du har magt til at klæde sig ud på nogen måde, du ønsker!

Skriv et svar