Kategorier
Nyheder

En pludselig oversigt over karriereskift

Det kan virke som “verdens ende” for dig, især efter at du har givet alt til din arbejdsgiver. I dag er du blevet opsagt, og det føles, som om en Mack-lastbil lige har kørt din krop over uden at tænke eller bekymre dig.

Havde de en sikkerhedsvagt “ur” du rense dit skrivebord andshut-down din computer? Efter et par år eller mere, er det en af dissedemeaning erfaringer med STORE arbejdsgivere … . nogle endda provideescort service til din bil. Uanset årene, er det ikke en god, varm fuzzy følelse for nogen af os.

Med det bag os…… lad os begynde at tænke på “virkelighed”, og hvordan itmay bare være din bedste dag. Jeg ved, det er ikke ideelt! Jeg har været der, og jeg indser nu, at det værste, der kunne ske, hvis vi ikke frivilligt var i overensstemmelse med forventningen om vores kultur, er, at vi ikke går på arbejde hver dag. Det er kode for at blive hjemme far.

!!!! !

Hver af os ….. selv de mest Marketsaky “engelsk frank”, der kan lide at tænke på sig selv som en “engelsk større,” er blevetpertured i en verdensøkonomi, der belønner dem, der bekymrer sig om servingothers, på hvis vegne. Arbejde er en stor engagerende investering af selvværd. Det er min overbevisning, at vi hver især går på arbejde hver dag med hele vores hjerte og sjæl, uden forventning om en øjeblikkelig tilbagevenden.

….

Følgende er min oplevelse af, hvad det betyderat “tjene den melodiske fisk”………

……

Blomstrende i et overfyldt arbejdsmarked

Medarbejdere er en “splittet” ressource. De er begge en samling af personer, der forfølger en fælles beskæftigelsesplan, og en diffus masse af ressourcer gravitating mod et fælles mål. Selv om den gennemsnitlige person spiller rollen som udbyder, kan en virksomhed aldrig nå sine mål uden at anvende ressourcer kompetent og produktivt. Når en arbejdsgiver erhverver et nyt produkt eller en ny tjeneste, er der en omkostning. Den omkostning er løn.

Løn kan måles i enten finansielle eller ikke-finansielle termer. For eksempel…. Er den pågældende medarbejder sat ned en $ 200 månedlige lønseddel, eller en $ 1000 månedlige lønseddelog forsikring? Denne form for relativ værdiansættelse kræver en kombination af finansielle og ikke-finansielle foranstaltninger. Både finansielle og ikke-finansielle lønforanstaltninger er nyttige.

Brugen af løn i medierne kan være både positiv og negativ.

Negative eksempler på finansielle foranstaltninger i forbindelse med genoptagelser:

* Salg eller indtægter dollars (Salg eller indtægter dollars areloss eller regnskabsmæssige foranstaltninger)

* Ændring i indtægter eller produktivitet

* Stigning i ratings eller priser

* Stigning i produktivitet eller salg

Negativeeksempler på ikke-finansielle foranstaltninger:

* Ydelser

* Løn

* En gratis ferie

* Forsikring

* Pensionsydelser

* Flytning

Negativ nettoformue eller nettoformueskalaer:

1. Store nettoformueorganisationer (hedgefond, privat pensionsordning osv.)

2. Mange kunder

3. Levestandard

4. Livskvalitet

5. idence bygning

Se på ordet “hæk” – en hæk er et redskab, der bruges til at kontrollere risikoen. Disseker beregnes normalt af avanceret computersoftware. Disse ting opnås ved enten at handle med valuta, der veksles til hårde kontante aktiver, låne hedgefonde, sætte penge længe med en mægler, låne hedgefonde, sætte penge længe med en bank og kort med andre fonde. Alle disse metoder indebærer at rejse midler fra investorer til at lede en virksomheds politiske vækst og andre vækstretninger.

En Chief Financial Officer (CFO) er en top financial officer, der er ansvarlig for at lægge det finansielle fundament ved at fastsætte regnskabsgrundlaget (“1” og “2” regnskabsmæssige multiplikatorer) for virksomheden. CFO’s også (men mere og mere) beskrive deres ansvar og ved den form, hvori de beregner deres CAR. Dette er et forsøg på at beskrive de forskellige juridiske, regnskabsmæssige og rapporteringskrav, der er knyttet til de transaktioner og transaktioner, der udføres som en del af forretningsprocessen, og på at fastlægge kronologiske datoer og kalenderdatoer, hvor disse aktiviteter forekommer.

Accounting clerks (ADC’s) har tilføjet ansvar i, at de supplerer indsatsen fra regnskabsenheder ved at holde bøgerne til USA. Almindeligt anerkendte regnskabsprincipper (GPA’er). En DAC-rapport skal derfor være yderst velskrevet med fremragende regnskabsmæssige færdigheder. Det er regnskabsmedarbejdernes opgave at sikre, at årsregnskabet stemmer overens, og at der ikke kan foretages unødvendige fradrag.

Skriv et svar